o-nama

O nama

Tvrtka Lunes Adria d.o.o. specijalizirana je za provođenje energetskih pregleda javne rasvjete. Energetski pregled javne rasvjete radimo na području cijele Hrvatske.

Također nudimo usluge energetskih pregleda zgrada i izdavanja energetskih certifikata. Energetske preglede zgrada i izdavanje energetskih certifikata radimo najvećim dijelom na području Zagrebačke, Karlovačke, Ličko-senjske i Zadarske županije, a prema dogovoru pokrivamo i druga područja.

Tvrtka posjeduje ovlaštenje Ministarstva za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada sa jednostavnim i složenim tehničkim sustavom, kao i za energetski pregled javne rasvjete (broj ovlaštenja P-425/2013).

Poslove energetskih pregleda i certificiranja obavlja multidisciplinarni tim koji se sastoji od inženjera građevinske, strojarske i elektrotehničke struke. Nositelj ovlaštenja i voditelj tima za energetske preglede i certificiranje ima 8 godina iskustva u energetskim pregledima zgrada i izradi energetskih certifikata, sa više od 400 pregledanih objekata razne namjene i kvadrature (stambene i nestambene zgrade površine od 50 do 4000 m2).

Povjerite certificiranje svoje nekretnine našem provjerenom timu!